Заснета на едно от най-красивите места в България - в Античния

...
Заснета на едно от най-красивите места в България - в Античния
Коментари Харесай

Новата реклама на Nescafe, заснета в Античния театър в Пловдив

Заснета на едно от най-красивите места в България - в Античния спектакъл в Пловдив, тази телевизионна реклама на Nescafe от Англия събира благосклонности в страната, а също и у нас от няколко седмици, откакто се завъртя в обществените мрежи " вирусно " споделяна от български консуматори, които й се радват. 

Видеото е направено в границите на паневропейска телевизионна акция за продукта Nescafe Gold през есента на предходната година. Идеята му е, че в епохата на интернет и обществените мрежи всеки от нас има хиляди връзки с хора - другари от гимназията, сътрудници от работни места, състуденти от университета, някогашни сътрудници, с които има чудесни мемоари. Но действително, единствено няколко души ни познават сега в действителност добре и те живеят живота си с нас.

За да се онагледи това, в Античния спектакъл е проведено събитие, в което на сцената е застанал млад мъж пред 80 000 души. Той моли да останат прави измежду множеството единствено тези от тях, които знаят отговорите на въпроси за всекидневието му. Те в действителност го познават и имат значение за живота му - и са единствено няколко от хилядите.

Кампанията е на организация Publicis London, направена дружно с Publicis Conseil, показва уеб сайтът за криейтив реклама Creativity-Online.com. 

Ето и рекламата. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР